Thema-avond ‘Q-koorts heb je niet alleen’

“Q-koorts heb je niet alleen”. Een veelgehoorde uitspraak van mensen met Q-koorts. Q-koorts kan naast de gevolgen voor patiënten ook veel consequenties hebben voor de direct naasten. Hierover gaat de thema-avond die Q-uestion, Stichting voor mensen met Q-koorts, organiseert op 24  november 2014.

Deze avond is bedoeld voor mensen met Q-koorts en in het bijzonder ook hun naasten. Vanaf 18.45 uur bent u van harte welkom voor een kop koffie of thee.

Datum :          Maandag 24 november 2014
Tijd:                19.15 uur – 21.30 uur (zaal is open vanaf 18.45 uur)
Locatie:          Cultureel Centrum ’t Spectrum, Steeg 9, Schijndel

Programma
Tijdens deze thema-avond vertelt de heer Bos over zijn ervaringen met/naast een partner met Q-koorts.

Mevrouw drs. Neirynck (klinisch psycholoog/systeemtherapeut) vertelt over de impact van langdurige (vermoeidheids) klachten op de sociale omgeving.

Na de pauze wordt in kleine groepen ingegaan op de gevolgen van Q-koorts voor naasten/partners. Vervolgens vindt een terugkoppeling plaats.

Deze avond biedt voldoende ruimte om vragen te stellen aan de spreker. Ook is er tijd om in de pauze en aan het einde van de avond met elkaar na te praten.

Aanmelden
U kunt zich voor de thema-avond aanmelden via het aanmeldingsformulier.

Graag aanmelden voor 17 november!

Kort voor de thema-avond ontvangt u een bevestiging van uw inschrijving en een routebeschrijving naar ’t Spectrum. Deelname aan de avond is gratis.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op 24 november aanstaande.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties gesloten.