Thema-avond ‘5 jaar Q-uestion’

Q-uestion, Stichting voor mensen met Q-koorts, organiseert maandag 23 november een bijzondere thema-avond. We bestaan nu vijf jaar, een goed moment dus om stil te staan bij de kennis van nu en om samen vooruit te kijken. Deze avond is bedoeld voor mensen met Q-koorts en andere belangstellenden. Vanaf 18.45 uur bent u van harte welkom voor een kop koffie of thee.

Datum :          Maandag 23 november 2015
Tijd:                19.15uur – 21.30 uur (zaal is open vanaf 18.45 uur)
Locatie:          Cultureel Centrum ’t Spectrum, Steeg 9, Schijndel

Stephan Keijmel, arts-onderzoeker bij het Radboud UMC, vertelt over de laatste stand van zaken rondom het onderzoek naar Q-koorts. Hij gaat onder andere in op Chronische Q-koorts en een relatief nieuwe bijwerking van behandeling en de impact van langdurige (vermoeidheids)klachten op de sociale omgeving.

Na de pauze spreekt Ivan Wolffers, arts, hoogleraar en schrijver. Hij schrijft en spreekt al tientallen jaren over medische onderwerpen en allerlei aspecten van de gezondheidszorg. Met zijn grote ervaring en open benadering maakt hij vele gezondheidszaken inzichtelijk en bespreekbaar. In zijn vele artikelen en tientallen boeken neemt hij geen blad voor de mond, noemt problemen bij de naam en is uitermate toegankelijk. Ongetwijfeld biedt hij u op 23 november een interessante en leerzame avond.

Deze avond biedt ruimte om vragen te stellen aan de sprekers. Ook is er tijd om in de pauze en aan het einde van de avond met elkaar na te praten.

U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier

Reacties gesloten.