Uitnodiging Zomerevent Q-koorts

Uitnodiging Zomerevent Q-koorts
15 juli 2023 in Herpen

Vanaf 13.30 uur ontvangt stichting Q-uestion haar zomergasten met een heerlijke verfrissing en gezellige achtergrondmuziek van de Litse coverband Story !  


Om 14.00 uur begint het programma onder dagvoorzitterschap
van Theo Verbruggen met:

 • Welkomstwoord 
 • Emeritus Hoogleraar Manu Keirse met aandacht voor het gezin en de mensen om de patiënt heen 

 • Medische ontwikkelingen met o.a. arts-onderzoeker Ruud Raijmakers. Hij vertelt over nieuw wetenschappelijk onderzoek naar de neurobiologische en immunologische vergelijkingen bij patiënten met post-infectieuze aandoeningen waaronder mensen met QVS. Hij zoekt er 50!

 • Anja Garritsen van Innatoss vertelt over het belang van goeie diagnostiek. 

 • Advocaat Laura Jean van de Ven van Beer Advocaten vertelt over de stand van de procedure van de Q-koortspatiënten tegen de staat

 • Dit eerste deel wordt muzikaal omlijst door Trijntje Oosterhuis 

Na het programma kun je op het plein genieten van een hapje en een drankje en is er gelegenheid voor een meet & greet met Trijntje.


Er is van alles te vinden:
informatie van de sprekers met een postbus voor contact, gelegenheid om kennis te maken met professionele gasten over o.m. N=1 studie, financiële zaken, UWV zaken, ouderschap en QVS,  rouw, trauma & verlies maar ook presentatie van verschillende leuke lotgenoten-initiatieven.
Of gewoon een lekker praatje maken met oude bekenden!

Ga voor een blijvende herinnering samen op de foto in de photobooth, bezoek een oplaadstation om je eigen batterij even op te laden, of sta even stil bij de plek waar de overleden herinnerd worden.

Dan verwachten we Douwe Bob voor een meet & greet en zal hij het podium beklimmen voor een fantastisch optreden speciaal voor alle zomergasten. De organisatie neemt rond 16.30 uur afscheid, maar je kan gezellig blijven hangen als je het nog naar je zin hebt. 


Voor de jongere zomergasten zijn er vanaf 13.30 uur doorlopend activiteiten. O.a:

 • joepie, een springkussen!
 • skills show van freestyle voetbalexpert Nelson de Kok: kijk of doe mee! 
 • Voor een gave make-up en nail-art kom je gezellig naar de beauty corner. 
 • Altijd al een legendarische autocoureur met jarenlange ervaring in de Formule 1 willen ontmoeten? Jan Lammers vertelt over en showt de kart van zoon René: topcoureur in de World Series Karting. 
 • Playstation en Wii ruimte om te chillen

Schrijf je hieronder in. In dit formulier kun je nog aangeven of je vervoer nodig hebt en of je een speciale zitplaats wil. Toegang is gratis. Aangeslotenen en hun naasten ontvangen consumptiebonnen. We zien je graag in Herpen! Alard van Herpenplein 9. Routebeschrijving en parkeeraanwijzingen vind je in de bevestiging. Vanaf het parkeerterrein rijdt er voortdurend een treintje naar het plein. 

(ook om je voorinschrijving aan te vullen en te bevestigen!)Reacties gesloten.