Onderzoek ErasmusMC

Graag vragen wij uw aandacht voor een groot onderzoek dat het ErasmusMC met financiering door CZ gaat uitvoeren. Het ErasmusMC werkt hierbij onder andere samen met Q-support, het RIVM en het Radboudmc.

Met dit onderzoek wil het ErasmusMC de zorg voor Q-koorts patiënten in kaart te brengen. Wat is het aanbod? Waar liggen knelpunten en kansen in de zorg? De onderzoekers willen nagaan wat de zorgbehoeftes zijn van patiënten. Deze informatie heeft als doel om tot integrale zorg te komen en zorg te verbinden waar nodig. Het is dan ook van groot belang dat zoveel mogelijk patiënten hun eigen ervaringen delen. Q-uestion wil graag hieraan bijdragen en nodigt u uit om de vragenlijst in te vullen.

U kunt meedoen aan dit onderzoek als u 18 jaar of ouder bent en chronische Q-koorts, Q-koortsvermoeidheidssyndroom (QVS), of doorgemaakte Q-koorts heeft. Heeft u interesse om deel te nemen? Open dan hier de vragenlijst.

Let op: Klik op de eerste pagina, helemaal onderaan, het hokje ‘voor akkoord’ aan. Alleen dan kunt u de vragenlijst invullen.

Hartelijk dank voor uw medewerking.

Reacties gesloten.