Nieuwsuur zet Q-koorts landelijk op de agenda

Nieuwsuur wil aandacht schenken aan de problematiek van de Q-koorts. Dat levert de broodnodige, landelijke aandacht op voor de mensen die jaren na de epidemie, nog dagelijks de gevolgen van deze besmetting ondervinden. Wij zijn blij met die aandacht, omdat het bijdraagt aan de erkenning en de herkenning van chronische patiënten en patiënten met QVS.

Voor die uitzending zal Nieuwsuur een aantal mensen interviewen en een bezoek brengen aan de informatiebijeenkomst van dinsdag 14 april aanstaande in Cultureel Centrum ’t Spectrum in Schijndel. Deze avond wordt georganiseerd door Q-support in samenwerking met Q-uestion, Radboudumc en medisch adviseur Alfons Olde Loohuis.

Komt u ook?

Wij hopen op een grote opkomst, zodat we gezamenlijk Q-koorts de plaats op de agenda kunnen geven die het verdient. Wilt u daar een bijdrage aan leveren? Dan zien we u graag op dinsdag 14 april in Cultureel Centrum ’s Spectrum, Steeg 9 te Schijndel. De avond begint om 19.00 uur (zaal open vanaf 18.30 uur) en is rond 21.30 uur afgelopen. Deelname is kosteloos. Aanmelden kan via aanmelden@q-support.nu of telefonisch (073) 61 00 010

Reacties gesloten.