Doorstart Q-café met een Q-kske in Veghel

Vanwege de Corona konden de twee vorige Q-cafés van afgelopen maart en juni helaas niet doorgaan. Als de Corona-sterren gunstig gezind zijn, zal het volgende Q-café plaatsvinden op: 

Zaterdag 29 augustus van 10.30 tot 12.30 uur
Inloop vanaf 10 uur 
In het Pieter Brueghel Huis, Middegaal 25, Veghel.

Q-koorts-genoten, partners en overige belangstellenden uit Meierijstad, zijn wederom van harte welkom en de koffie/thee (met het Q-kske natuurlijk) staat klaar. 

Ook deze keer staat de informele bijeenkomst geheel in het teken van elkaar ontmoeten, informeren, ervaringen delen met anderen, en gewoon gezellig buurten. Mocht u voor het eerst willen komen, maar voelt de drempel nog wat hoog, bedenk dan: iedereen zit in hetzelfde schuitje, en contact met andere Q-genoten kan je verder helpen.

Samen met het Pieter Brueghel Huis wordt gezorgd voor een zo Corona-veilig mogelijke omgeving. Binnen is er voldoende ruimte en ventilatie en er kan gebruik worden gemaakt van het buiten-terras. Er is geen gezamenlijk kring-moment aan het begin en ter afsluiting. Verder vertrouwen we op ieders verantwoordelijkheid voor zichzelf en de ander.

Na zoveel contactarme maanden zal de behoefte elkaar weer in levende lijve te ontmoeten en te spreken waarschijnlijk gegroeid zijn. Daarentegen zullen er nog steeds i.v.m. de Corona begrijpelijke reserves zijn. Toch hoopt de organisatie op een naar omstandigheden zo groot mogelijke opkomst. 

Voor de korte lijntjes en de praktische vragen zal ook weer een vertegenwoordiging van de WMO aanwezig zijn. I.v.m de organisatie graag een emailtje naar q-werkgroep-meierijstad@hotmail.com als u aanwezig bent op zaterdag 29 augustus.

Bron: TVSchijndel

Bron: TV Schijndel

Reacties gesloten.