De Onbeperkte Vuelta

Van 29 juni tot en met 3 juli 2022 organiseert Stichting Leef! voor de eerste keer de Onbeperkte Vuelta Brabant! Eric van Schie, aangesloten bij Q-uestion, doet hieraan mee.

Wil je net als Eric ook meedoen?

Kun je hier hulp bij gebruiken in de vorm van een e-bike, duofiets, rollator, rolstoel etc? Laat het weten! Bel of mail ons: 06-271968689, info@stichtingquestion.nl
Eric heeft namelijk een sponsorbedrag opgehaald, toen hij in september meedeed met de Onbeperkte Elfstedentocht. Hiermee kunnen we een hulpmiddel voor je organiseren.

Meedoen op je eigen tempo, op je eigen manier

Dat is de Onbeperkte Vuelta. Vijf dagen, twee dagen,  een dag, 213 kilometer of 50 meter. Als deelnemer bepaal je je eigen doel. Bij het inschrijven geef je aan naar welke afstand je voorkeur uitgaat.

Ieder doet op eigen wijze mee. Of je nu een scootmobiel, rollator, rolstoel, duofiets, e-bike meeneemt, het maakt allemaal niet uit. Wandelen met een stok (de kortere afstanden), de laatste 10 meter met een rollator, of een hele etappe met de handbike, alles is mogelijk! Ook kun je een buddy meenemen.

Voor wie wil: van 14 t/m 18 september 2022 is de Onbeperkte Elfstedentocht er weer.

Reacties gesloten.