Bijeenkomst 20 november wordt online uitzending

Beste mensen, 

De nieuwe maatregelen zijn er vooral om druk op de zorg af te nemen. Het verzoek vanuit de Rijksoverheid aan iedereen is om het aantal contactmomenten te verminderen. 

Om die reden hebben wij besloten om de bijeenkomst in het Provinciehuis uit te stellen tot nader orde, en voor 20 november van 14.00 uur tot 15.30 uur een online uitzending te verzorgen met een aangepast programma. 

Het wordt een uitzending in een talkshowsetting met een aantal gasten. We willen u met name informeren over waar we mee bezig zijn om uw belangen te behartigen en waar we ons de komende periode mee bezig zullen houden. Daarbij horen we graag uw inbreng!  

We schenken in die uitzending veel aandacht aan:

  1. Informatie over het Hoger Beroep in de rechtszaak van Q koortspatiënten tegen de Staat der Nederlanden 
  2. Onafhankelijke belangenbehartiging van de patiënten die gericht is op een betere vraagsturing binnen Q-support. Voor de komende 4 jaar heeft Q-support opnieuw geld beschikbaar gekregen van VWS met de opdracht om sámen met de patiënt te kijken naar de vragen en behoeften die er zijn. Dat gebeurt momenteel onvoldoende vinden wij. Daarom hebben we een aantal voorstellen geformuleerd, en samen met u willen we kijken naar de vraag of wij ons op de juiste zaken richten. 

Wij nodigen u uit om met name uw vragen met betrekking tot de rechtszaak alvast per email te sturen naar info@stichtingquestion.nl

Aan een talkshowtafel bespreken we dan alle vragen. Bovendien bestaat dan ook de mogelijkheid om tijdens de uitzending nog vragen te stellen. 

Voor de vraagsturing binnen Q-support kunt u altijd reageren op hetzelfde emailadres, maar zullen we ook tijdens de uitzending stellingen formuleren waarop u kunt reageren. 

Heel graag tot zaterdag voor de buis.

Bekijk de uitzending via deze link.

Reacties gesloten.