Informatiebijeenkomst Geldzaken, financieel fit

Eef van Opdorp

Financiële stress bovenop je onzekere gezondheid raakt je in je basis van je bestaan. Op vrijdag 13 januari 2023 is een informatiebijeenkomst met Eef van Opdorp, bekend van het tv-programma ‘Uitstel van Executie”. Meld je hier aan.

Eef van Opdorp weet als budgetcoach veel over de gevolgen van financiële stress en hoe dit je gezondheid zelfs kan verslechteren.
Heb je geen financiële stress maar kom je graag meer te weten over hoe je financieel ‘fit’ kan blijven terwijl je inkomen afneemt? Dan heeft Eef ook voor jou de nodige tips en informatie over bestaande voorzieningen.

Stel vooraf je vragen via info@stichtingquestion.nl onder vermelding van: vraag voor Eef. Ook tijdens de bijeenkomst kunnen vragen gesteld worden. Er zal na de bijeenkomst ruimte zijn om eventuele vervolgafspraken te maken voor begeleiding van een budgetcoach in thema-kringen met lotgenoten.

Ben je ondernemer (geweest) of zzp’er? Geef dat bij ons aan, we kunnen dan je vragen inventariseren en daar specifieker op ingaan. Stuur dan een mailtje naar bovenstaand e-mailadres.

Let op: het is deze keer op vrijdag! Dit proberen we eens uit, omdat ouders met jonge kinderen vaak verhinderd zijn op zaterdagen. Reacties hierop zijn welkom! Het gaat tenslotte om jullie. Vanaf 9.30 uur staat de koffie klaar.

De bijeenkomst is thuis te volgen via een livestream en daarna terug te zien op ons YouTube-kanaal. De link voor de livestream sturen we een paar dagen vooraf aan de bijeenkomst en zal te vinden zijn op Facebook.

Reacties gesloten.