Kom naar HET Q-KOORTS ZOMER EVENT en doe gratis de Innatoss Q-Detect test

Alard van Herpenplein 9
Herpen (Noord-Brabant)

Heb je Q-koorts gehad?

Kom genieten, elkaar ontmoeten, ervaringen delen, kennis opdoen en een beetje dansen (en sjansen?).
Aangeslotenen bij Q-uestion krijgen een aantal drankjes en hapjes.
Deel deze uitnodiging en nodig minstens 1 iemand uit die vermoedens van Q-koorts heeft.

MELD JE HIER AAN

Vermoed je dat je Q-koorts hebt gehad?

Doe gratis een Q-Detect test van Innatoss op 16 juli (meld je hieronder aan).
Deel deze uitnodiging met familieleden, vrienden, buren, dorpsgenoten zonder klachten die willen weten of ze Q-koorts hebben doorgemaakt of klachten hebben als: hartaandoeningen of chronische vermoeidheid, langdurige en blijvende spier- en gewrichtspijn, concentratieproblemen of immuun problemen.
Maak gebruik van de kans om te testen of Q-koorts een mogelijke oorzaak kan zijn.
Schrijf je in voor de test, je ontvangt dan een mail om een tijd te reserveren.

MELD JE HIER AAN VOOR DE Q-DETECT TEST

Bij interesse kun je je voor een jaar lang gratis aansluiten bij Q-uestion

Q-uestion behartigt de belangen van Q-koorts slachtoffers.
Via Q-uestion kun je in contact komen met lotgenoten, krijg je betrouwbare, onafhankelijke informatie en kun je kosteloos deelnemen aan bijeenkomsten.

WORD AANGESLOTEN VAN Q-UESTION

Het wordt een gezellige middag met:

• optredens van Douwe Bob en Trijntje Oosterhuis;
  • presentatie van Theo Verbruggen en Jaap Jongbloed;
  • Q-koorts 15 jaar later: ontwikkelingen;
  • Q en wat nu? Experts geven tips en tools;
  • infostands;
  • kennismaken of bijpraten met lotgenoten;
  • inschrijven voor themabijeenkomsten of een Q-kring in jouw buurt (altijd gratis);
  • een feestelijke afsluiting met De Vier Viltjes om bij te blijven hangen.

Je bent welkom vanaf 13.30 uur, de middag eindigt om 18.00 uur.
Er is gratis parkeergelegenheid plus vervoer per treintje van en naar het feestplein.

Organisatie en aanbod van vervoer is mogelijk op aanvraag. Geef dit door via het aanmeldformulier.

We hebben plaats voor maximaal 500 deelnemers. Aangeslotenen bij Stichting Q-uestion mogen gratis (een) introducé(s) meenemen en hebben voorrang. Meld je daarom snel aan zodat je zeker bent van een (zit)plaatsje! Ook voor prikkelarme plekken wordt gezorgd.

Tot dan! Leuk je te zien!

Reacties gesloten.