Blijven neuspeuteren

Q-uestion is een kleine speler. Niet groot onder de patiëntenorganisaties, klein ten opzichte van de grote boerenbelangen, nietig vergeleken met de machtige overheid, en ook heel klein in relatie tot de vele organisaties van behandelaars in de zorg. Klein dus qua aantal, geld, kennis, macht en invloed.

Maar wij hebben wel een punt: Lees verder…

Getroffenen Q-koorts ontvangen € 15.000 tegemoetkoming

Minister Bruins past beleidsregel aan

Vandaag heeft de ministerraad besloten dat de tegemoetkoming aan slachtoffers van Q-koorts en nabestaanden daadwerkelijk € 15.000 per aanvraag zal bedragen, wanneer de aanvraag voldoet aan de gestelde voorwaarden. Minister Bruins heeft aangegeven dat tot dit bedrag is besloten ‘om zo recht te doen aan de bedoeling van het Lees verder…

De herziene richtlijn QVS

De conceptversie van de herziene richtlijn Q-koortsvermoeidheids-syndroom is gereed. Q-uestion is met twee mensen, Alex van den Akker en Nelleke Maathuis vertegenwoordigd in de werkgroep die de herziene versie heeft ontwikkeld, samen met vertegenwoordigers vanuit vele disciplines. Daarom is Q-uestion gevraagd om commentaar te leveren op de conceptversie van de richtlijn.

Het bestuur Lees verder…